OFERTA SPECIALA HOTELURI & PENSIUNI

Newsletterhttp://www.saltele-inline.ro/28-thickbox_default/saltea-viscool.jpg Afisare la marime maxima

Saltea Viscool

Disponibil

SOFT ORTHOPAEDIC

0,00 lei

14 bucati in stoc

Pentru cei mai pretentiosi, pentru cei care asteapta maximul de la o saltea, am creat salteaua Viscool. O saltea care promite confort inegalabil si care de-a lungul timpului pastreaza in mod minunat aceasta promisiune. Calitatea ei exceptionala perceptibila la fiecare detaliu, precum si calitatea materialelor selectionate cu cea mai mare atentie, demonstreaza inalta clasa a acestei saltele.

Este o saltea de duritate medie, semi ortopedica, care preia forma corpului persoanei ce o utilizeaza. Foloseste tehnologia VISCOOL.

O saltea este una dintre cele mai importante achizitii ce se pot face. Ea poate contribui la sanatatea dumneavoastra ajutandu-va sa dormiti si sa va mentina o postura buna in timpul somnului.

 

1.Tesatura Jaquard, poliester 100 %, 235 g/mp;

2.Vata sintetica 500 g /mp;

3.Rola spuma poliuretanica 1.5 cm, densitate 16;

4.Placa spuma vascoelastica de 5 cm, densitate 60;

5.Rola spuma poliuretanica de 1.5 cm, densitate 16;

6.Placa spuma poliuretanica  de 3 cm, densitate 22;

7.Poket spring sistem  - arcuri impachetate individual in saculeti din material textil;

8.Cadru spuma poliuretanica de 5 cm, inaltima 15 cm, densitate 18;

9.Bordura din :spuma poliuretanica 0.8 cm, densitate 16, panza 13 g/mp.

10. Capsula aerisire;

INALTIME 32 CM

 

Stiti ce folosim?

Tehnologia NASA …

Produsa pentru a fi folosita in cercetarile spatiale, spuma vascoelastica preia forma si temperatura corpului, fara sa creeze puncte de presiune, pastrand astfel o armonie placuta intre cap, gat, umeri si solduri. Astfel, va imbunatatiti somnul, miscarile in pat in timpul somnului scazand la minim, ceea ce ajuta la circulatia sangvina, asigurand un somn adanc.

Fire de argint

Antistatic … Firul de argint ajuta la descarcarea acumularilor statice ale corpului nostru. In acest fel, stresul zilnic va fi eliminat, ajutandu-ne sa incepem ziua plini de energie. De asemenea, ionii pozitivi ai argintului actioneaza antialergic si antibacterian, oferindu-ne un mediu igienic si prielnic somnului.

Pat igienic antibacterian

Folosim fibre speciale, antibacteriene, ce garanteaza ca bacteriile nu gasesc mediu propice dezvoltarii. Astfel, putem fi siguri ca nu exista riscul aparitiei ciupercilor, mucegaiului, etc. fiind protejati de diverse alergii.

Sistem de arcuri montate in saculet textil

Arcurile produse individual si montate in saculet textil, reprezinta un sistem inovativ de fabricare a arcurilor. Ele au diametre si duritati diferite, fiind montate in 5 locuri, in functie de anatomia omului. Astfel s-a creat un sistem ergonomic de arcuri care sprijina separat corpul uman.

Sistem de arcuri Bonell

Arcuri elicoidale produse din otel tratat termic, greu deformabil, cu concentratie mare de carbon. Constructia se face prin ancorarea sarmelor de otel, una de alta. Fata de saltelele obisnuite, saltelele cu arcuri Bonell contin cu 40% mai multe unitati de arcuri. 

Scrie comentariu

Saltea Viscool

Saltea Viscool

SOFT ORTHOPAEDIC

Scrie comentariu