OFERTA SPECIALA HOTELURI & PENSIUNI

Newsletterhttp://www.saltele-inline.ro/26-thickbox_default/saltea-memory.jpg Afisare la marime maxima

Saltea Memory

Disponibil

SOFT ORTHOPAEDIC

0,00 lei

12 bucati in stoc

Salteaua Memory este un produs nou, revolutionar, realizat din materiale superioare calitativ si destinat persoanelor pretentioase si interesate sa-si protejeze sanatatea in timpul somnului.

Pentru a crea o senzatie de comoditate foarte buna a fost aleasa tehnologia compunerii saltelei din structuri cu caracteristici distincte.

Componente:

Burete poliuretan: 18 cm, densitate 35

Burete vascoelastic: 4 cm, densitate 60

Tesatura cu efect calmant

Panza: 40g/ mp

Vata sintetica: 150 g

Rola spuma poliuretanica: 0,8 cm, densitate 14

Panza: 13 g/ mp

Inaltime: 23 cm

 

Stiti ce folosim?

Tehnologia NASA …

Produsa pentru a fi folosita in cercetarile spatiale, spuma vascoelastica preia forma si temperatura corpului, fara sa creeze puncte de presiune, pastrand astfel o armonie placuta intre cap, gat, umeri si solduri. Astfel, va imbunatatiti somnul, miscarile in pat in timpul somnului scazand la minim, ceea ce ajuta la circulatia sangvina, asigurand un somn adanc.

Fire de argint

Antistatic … Firul de argint ajuta la descarcarea acumularilor statice ale corpului nostru. In acest fel, stresul zilnic va fi eliminat, ajutandu-ne sa incepem ziua plini de energie. De asemenea, ionii pozitivi ai argintului actioneaza antialergic si antibacterian, oferindu-ne un mediu igienic si prielnic somnului.

Pat igienic antibacterian

Folosim fibre speciale, antibacteriene, ce garanteaza ca bacteriile nu gasesc mediu propice dezvoltarii. Astfel, putem fi siguri ca nu exista riscul aparitiei ciupercilor, mucegaiului, etc. fiind protejati de diverse alergii.

Sistem de arcuri montate in saculet textil

Arcurile produse individual si montate in saculet textil, reprezinta un sistem inovativ de fabricare a arcurilor. Ele au diametre si duritati diferite, fiind montate in 5 locuri, in functie de anatomia omului. Astfel s-a creat un sistem ergonomic de arcuri care sprijina separat corpul uman.

Sistem de arcuri Bonell

Arcuri elicoidale produse din otel tratat termic, greu deformabil, cu concentratie mare de carbon. Constructia se face prin ancorarea sarmelor de otel, una de alta. Fata de saltelele obisnuite, saltelele cu arcuri Bonell contin cu 40% mai multe unitati de arcuri. 

 

Scrie comentariu

Saltea Memory

Saltea Memory

SOFT ORTHOPAEDIC

Scrie comentariu