OFERTA SPECIALA HOTELURI & PENSIUNI

Newsletterhttp://www.saltele-inline.ro/29-thickbox_default/saltea-golden.jpg Afisare la marime maxima

Saltea Golden

Disponibil

FULL ORTHOPAEDIC

0,00 lei

15 bucati in stoc

Salteaua Golden este un produs realizat din materiale superioare calitativ si este destinat persoanelor pretentioase si interesate de un produs ce protejeaza sanatatea.

Pentru a crea o senzatie de comoditate foarte buna a fost aleasa tehnologia compunerii saltelei din structuri cu caracteristici distincte. In componenta saltelei intra intretesarea cu fibre de argint pentru protejarea sanatatii celui care o foloseste.

Acest model de saltea, beneficiaza de o presaltea, pentru sporirea confortului. Este recomandata persoanelor care nu renunta la eleganta, dar isi doresc un produs de o calitate incontestabila.

 

1.Material  Silvercare , 99% poliester si 1 % poliamida, 390 g/mp;

2.Vata sintetica  500 g /mp;

3.Rola spuma poliuretanica de 1.5 cm, densitate 16;

4.Placa spuma poliuretanica de 3 cm, densitate 22;

5.Rola spuma poliuretanica de 1.5 cm, densitate 16;

6.Placa spuma poliuretanica de 5 cm, densitate 28;

7.Placa spuma poliuretanica de 3 cm densitate 22;

8.Poket spring sistem  - arcuri impachetate individual in saculeti din material textil;

9.Cadru spuma poliuretanica de 5 cm, inaltima 15 cm, densitate 18;

10. Bordura din spuma poliuretanica de 0.8 cm, densitate 16, panza 13g/mp si material Silvercare.

11.Capsula aerisire.

INALTIME 32 CM

 

Stiti ce folosim?

Tehnologia NASA …

Produsa pentru a fi folosita in cercetarile spatiale, spuma vascoelastica preia forma si temperatura corpului, fara sa creeze puncte de presiune, pastrand astfel o armonie placuta intre cap, gat, umeri si solduri. Astfel, va imbunatatiti somnul, miscarile in pat in timpul somnului scazand la minim, ceea ce ajuta la circulatia sangvina, asigurand un somn adanc.

Fire de argint

Antistatic … Firul de argint ajuta la descarcarea acumularilor statice ale corpului nostru. In acest fel, stresul zilnic va fi eliminat, ajutandu-ne sa incepem ziua plini de energie. De asemenea, ionii pozitivi ai argintului actioneaza antialergic si antibacterian, oferindu-ne un mediu igienic si prielnic somnului.

Pat igienic antibacterian

Folosim fibre speciale, antibacteriene, ce garanteaza ca bacteriile nu gasesc mediu propice dezvoltarii. Astfel, putem fi siguri ca nu exista riscul aparitiei ciupercilor, mucegaiului, etc. fiind protejati de diverse alergii.

Sistem de arcuri montate in saculet textil

Arcurile produse individual si montate in saculet textil, reprezinta un sistem inovativ de fabricare a arcurilor. Ele au diametre si duritati diferite, fiind montate in 5 locuri, in functie de anatomia omului. Astfel s-a creat un sistem ergonomic de arcuri care sprijina separat corpul uman.

Sistem de arcuri Bonell

Arcuri elicoidale produse din otel tratat termic, greu deformabil, cu concentratie mare de carbon. Constructia se face prin ancorarea sarmelor de otel, una de alta. Fata de saltelele obisnuite, saltelele cu arcuri Bonell contin cu 40% mai multe unitati de arcuri. 

Scrie comentariu

Saltea Golden

Saltea Golden

FULL ORTHOPAEDIC

Scrie comentariu