OFERTA SPECIALA HOTELURI & PENSIUNI

Newsletterhttp://www.saltele-inline.ro/38-thickbox_default/saltea-platin.jpg Afisare la marime maxima

Saltea Platin

Disponibil

SUPER ORTHOPAEDIC

0,00 lei

10 bucati in stoc

Aceasta saltea este recomandata persoanelor ce prefera saltelele cu duritate medie, cu flexibilitate foarte buna, realizata din materiale cu continut natural foarte ridicat.

Aceste saltele sunt recomandate tuturor si in special persoanelor ce au probleme medicale de coloana (fara o gravitate mare), persoanelor in varsta sau cu insomnie, cat si persoanelor ce doresc un suport ferm si confortabil in acelasi timp.

 

Componente:

Arcuri Bonell: diametru 86 mm, h 14 cm

Placa spuma poliuretanica: 3 buc., densitate 18, grosime 1,5 cm

Cadru spuma poliuretanic: grosime 5 cm, h 15 cm, densitate 18

Pasla rigida: 1000g/ mp

Placi spuma poliuretanica: 11 buc., densitate 16, intre arcuri

Tesatura Sunflower

Poliester 58% si 42% polipropilena, 139 g/ mp

Vata sintetica: 180 g/ mp

Rola spuma poliuretanica: densitate 16, grosime 1,5 cm

Panza: 13 g/ mp

Borduri

Rola spuma poliuretanica: densitate 16, grosime 0,8 cm

Inaltime: 24 cm

 

Stiti ce folosim?

Tehnologia NASA …

Produsa pentru a fi folosita in cercetarile spatiale, spuma vascoelastica preia forma si temperatura corpului, fara sa creeze puncte de presiune, pastrand astfel o armonie placuta intre cap, gat, umeri si solduri. Astfel, va imbunatatiti somnul, miscarile in pat in timpul somnului scazand la minim, ceea ce ajuta la circulatia sangvina, asigurand un somn adanc.

Fire de argint

Antistatic … Firul de argint ajuta la descarcarea acumularilor statice ale corpului nostru. In acest fel, stresul zilnic va fi eliminat, ajutandu-ne sa incepem ziua plini de energie. De asemenea, ionii pozitivi ai argintului actioneaza antialergic si antibacterian, oferindu-ne un mediu igienic si prielnic somnului.

Pat igienic antibacterian

Folosim fibre speciale, antibacteriene, ce garanteaza ca bacteriile nu gasesc mediu propice dezvoltarii. Astfel, putem fi siguri ca nu exista riscul aparitiei ciupercilor, mucegaiului, etc. fiind protejati de diverse alergii.

Sistem de arcuri montate in saculet textil

Arcurile produse individual si montate in saculet textil, reprezinta un sistem inovativ de fabricare a arcurilor. Ele au diametre si duritati diferite, fiind montate in 5 locuri, in functie de anatomia omului. Astfel s-a creat un sistem ergonomic de arcuri care sprijina separat corpul uman.

Sistem de arcuri Bonell

Arcuri elicoidale produse din otel tratat termic, greu deformabil, cu concentratie mare de carbon. Constructia se face prin ancorarea sarmelor de otel, una de alta. Fata de saltelele obisnuite, saltelele cu arcuri Bonell contin cu 40% mai multe unitati de arcuri. 

Scrie comentariu

Saltea Platin

Saltea Platin

SUPER ORTHOPAEDIC

Scrie comentariu