OFERTA SPECIALA HOTELURI & PENSIUNI

Newsletterhttp://www.saltele-inline.ro/35-thickbox_default/saltea-premier.jpg Afisare la marime maxima

Saltea Premier

Disponibil

SOFT ORTHOPAEDIC

0,00 lei

8 bucati in stoc

Salteaua Premier este un produs superior realizat din materiale calitative si care este destinat persoanelor pretentioase si interesate de un produs de cea mai buna calitate.

Acest produs inglobeaza toate noile tehnologii. Asigura un somn linistit datorita microcapsulelor parfumate intretesute.

Structura:

Interior:

Poket Spring System: 450 buc/ mp

Placi spuma 3 cm: 2 buc, densitate 22

Placa spuma VISCO de 5 cm: 1 buc., densitate 60 

Capitonaj:

Tesatura parfumata Barack

Fibre de finisaj: 500 g

Panza: 13 g

Capitonaj chenar:

Tesatura parfumata Barack

Rola de spuma: densitate 14

Manere: 4 buc.

Inaltime 32 cm

 

Stiti ce folosim?

Tehnologia NASA …

Produsa pentru a fi folosita in cercetarile spatiale, spuma vascoelastica preia forma si temperatura corpului, fara sa creeze puncte de presiune, pastrand astfel o armonie placuta intre cap, gat, umeri si solduri. Astfel, va imbunatatiti somnul, miscarile in pat in timpul somnului scazand la minim, ceea ce ajuta la circulatia sangvina, asigurand un somn adanc.

Fire de argint

Antistatic … Firul de argint ajuta la descarcarea acumularilor statice ale corpului nostru. In acest fel, stresul zilnic va fi eliminat, ajutandu-ne sa incepem ziua plini de energie. De asemenea, ionii pozitivi ai argintului actioneaza antialergic si antibacterian, oferindu-ne un mediu igienic si prielnic somnului.

Pat igienic antibacterian

Folosim fibre speciale, antibacteriene, ce garanteaza ca bacteriile nu gasesc mediu propice dezvoltarii. Astfel, putem fi siguri ca nu exista riscul aparitiei ciupercilor, mucegaiului, etc. fiind protejati de diverse alergii.

Sistem de arcuri montate in saculet textil

Arcurile produse individual si montate in saculet textil, reprezinta un sistem inovativ de fabricare a arcurilor. Ele au diametre si duritati diferite, fiind montate in 5 locuri, in functie de anatomia omului. Astfel s-a creat un sistem ergonomic de arcuri care sprijina separat corpul uman.

Sistem de arcuri Bonell

Arcuri elicoidale produse din otel tratat termic, greu deformabil, cu concentratie mare de carbon. Constructia se face prin ancorarea sarmelor de otel, una de alta. Fata de saltelele obisnuite, saltelele cu arcuri Bonell contin cu 40% mai multe unitati de arcuri. 

Scrie comentariu

Saltea Premier

Saltea Premier

SOFT ORTHOPAEDIC

Scrie comentariu