OFERTA SPECIALA HOTELURI & PENSIUNI

Newsletterhttp://www.saltele-inline.ro/68-thickbox_default/panou-versatis-900.jpg Afisare la marime maxima

Panou Versatis 900

Disponibil

Putere 900 W pentru o incapere de 14-18 mp. Emisie de ioni negativi.

0,00 lei

5 bucati in stoc

Panouri radiante cu o rama eleganta si versatila din profil de aluminiu si emisie de ioni negativi, panou alb cu rama neagra, cu posibilitate de personalizare. Picioare cu inaltime relabila si role optional.

 

Aduceti soarele in casa voastra!

Functionarea panourilor radiante se bazeaza pe acelasi tip de radiatie precum soarele, radiatia infrarosu. Caldura se transmite in doua moduri, radiatie (razele solare) si convectie (doua obiecte cu temperaturi diferite aflate in contact au tendinta de a isi egaliza temperatura).
Spre deosebire de sistemele clasice de incalzire prin convectie (calorifere, convectoare, etc.), panourile radiante emit unde infrarosii asemanatoare celor emise de soare si sobele de teracota producand caldura.

Urmatorul efect este bine cunoscut de noi toti: daca stam la soare ne incalzim rapid, daca ne mutam in umbra ne racorim la fel de rapid, desi temperatura aerului este aceeasi atat in umbra cat si la soare. In acelasi mod functioneaza si panourile radiante. Radiatia termica incalzeste obiectele care incalzesc la randul lor aerul princonvectie. Astfel, prima oara se incalzesc obiectele si peretii incaperii ceea ce ofera imediat dupa pornirea panoului un sentiment placut, de comfort.  

Chiar si corpul omenesc emite radiatiii infrarosu in lungimea de unda 9-11µm. Pe aceste radiatii se bazeaza aparatele de vedere pe timp de noapte sau cele care creaza imaginea termica a unui obiect sau a unei persoane.

Convectie vs. panouri radiante

Avantaje:

  • Incalzire uniforma a incaperii
  • Incalzire eficienta si economica
  • Beneficii pentru sanatate (alergii, astm, reumatism)
  • Scapati de mucegai si igrasie!
  • Intretinere facila

Scrie comentariu

Panou Versatis 900

Panou Versatis 900

Putere 900 W pentru o incapere de 14-18 mp. Emisie de ioni negativi.

Scrie comentariu