OFERTA SPECIALA HOTELURI & PENSIUNI

Newsletterhttp://www.saltele-inline.ro/66-thickbox_default/panou-solar-wind-t-900.jpg Afisare la marime maxima

Panou Solar Wind - t 900

Disponibil

Putere 900 W pentru o incapere de 14-18 mp. Emisie ioni negativi.

0,00 lei

7 bucati in stoc

Panouri radiante cu cu emisie de ioni negativi, albe, pentru montare pe tavan sau perete

 

Hoteluri & Pensiuni
Doriti o alternativa la sistemele clasice de incalzire cu centrale termice pe gaze, combustibil lichid sau lemne? In zona dvs. nu exista retea de gaze naturale si accesul pentru alimentarea cu combustibil lichid sau gaz lichefiat este greoi? Doriti sa nu incalziti inutil camerele neocupate? Panourile radiante cu infrarosu sunt o solutie buna, eficienta si economica. Un panou pornit cu o jumatate de ora inainte de sosirea clientului va oferi acestuia o senzatie placuta de comfort cand va intra in camera. Panourile pot fi comandate individual si integrate in sistemul dvs. de management al cladirii (BMS)astfel incat acestea pot fi pornite si oprite direct de la receptie.

 

Restaurante & Terase
Incalziti eficient restaurantul sau terasa dvs. cu panourile radiante. Acestea pot trece neobservate sub forma de tablouri fixate pe pereti sau montate pe tavan. Daca restaurantul dvs. are terasa, oferiti clientilor dvs. comfortul necesar pentru a petrece pana tarziu in noapte. Primavara si toamna tarzie poate fi petrecuta pe terasa intr-un sentiment placut de caldura.

Aduceti soarele in casa voastra!

Functionarea panourilor radiante se bazeaza pe acelasi tip de radiatie precum soarele, radiatia infrarosu. Caldura se transmite in doua moduri, radiatie (razele solare) si convectie (doua obiecte cu temperaturi diferite aflate in contact au tendinta de a isi egaliza temperatura).
Spre deosebire de sistemele clasice de incalzire prin convectie (calorifere, convectoare, etc.), panourile radiante emit unde infrarosii asemanatoare celor emise de soare si sobele de teracota producand caldura.

Urmatorul efect este bine cunoscut de noi toti: daca stam la soare ne incalzim rapid, daca ne mutam in umbra ne racorim la fel de rapid, desi temperatura aerului este aceeasi atat in umbra cat si la soare. In acelasi mod functioneaza si panourile radiante. Radiatia termica incalzeste obiectele care incalzesc la randul lor aerul princonvectie. Astfel, prima oara se incalzesc obiectele si peretii incaperii ceea ce ofera imediat dupa pornirea panoului un sentiment placut, de comfort.  

Chiar si corpul omenesc emite radiatiii infrarosu in lungimea de unda 9-11µm. Pe aceste radiatii se bazeaza aparatele de vedere pe timp de noapte sau cele care creaza imaginea termica a unui obiect sau a unei persoane.

Convectie vs. panouri radiante

Avantaje:

  • Incalzire uniforma a incaperii
  • Incalzire eficienta si economica
  • Beneficii pentru sanatate (alergii, astm, reumatism)
  • Scapati de mucegai si igrasie!
  • Intretinere facila

Scrie comentariu

Panou Solar Wind - t 900

Panou Solar Wind - t 900

Putere 900 W pentru o incapere de 14-18 mp. Emisie ioni negativi.

Scrie comentariu