OFERTA SPECIALA HOTELURI & PENSIUNI

Newsletterhttp://www.saltele-inline.ro/55-thickbox_default/panou-solar-wind-700.jpg Afisare la marime maxima

Panou Solar Wind 700

Disponibil

Putere 700 W pentru incapere de 8-14 mp

0,00 lei

12 bucati in stoc

Panouri radiante simple sau cu rama din aluminiu, albe pentru montare pe tavan sau perete, cu posibilitatea de personalizare.

 

Construiti o casa noua sau renovati o casa veche? 
Indiferent daca construiti o casa noua sau renovati o casa veche, panourile radiante pot constitui o alternativa ecologica si economica la sistemele clasice de incalzire pe gaze, combustibil lichid sau lemne.
In special in cazul modernizarii sistemului de incalzire sau renuntarii la sistemele centralizate de incalzire, panourile radiante pot constitui o alternativa eficienta si economica. Reglajul temperaturii se realizeaza individual pentru fiecare incapere in parte, montajul fiind la fel de simplu precum montarea unui tablou nou. Panourile radiante nu necesita intretinere si verificari periodice precum in cazul centralelor termice pe gaze sau lemne.

 

Aduceti soarele in casa voastra!

Functionarea panourilor radiante se bazeaza pe acelasi tip de radiatie precum soarele, radiatia infrarosu. Caldura se transmite in doua moduri, radiatie (razele solare) si convectie (doua obiecte cu temperaturi diferite aflate in contact au tendinta de a isi egaliza temperatura).
Spre deosebire de sistemele clasice de incalzire prin convectie (calorifere, convectoare, etc.), panourile radiante emit unde infrarosii asemanatoare celor emise de soare si sobele de teracota producand caldura.

Urmatorul efect este bine cunoscut de noi toti: daca stam la soare ne incalzim rapid, daca ne mutam in umbra ne racorim la fel de rapid, desi temperatura aerului este aceeasi atat in umbra cat si la soare. In acelasi mod functioneaza si panourile radiante. Radiatia termica incalzeste obiectele care incalzesc la randul lor aerul princonvectie. Astfel, prima oara se incalzesc obiectele si peretii incaperii ceea ce ofera imediat dupa pornirea panoului un sentiment placut, de comfort.  

Chiar si corpul omenesc emite radiatiii infrarosu in lungimea de unda 9-11µm. Pe aceste radiatii se bazeaza aparatele de vedere pe timp de noapte sau cele care creaza imaginea termica a unui obiect sau a unei persoane.

Convectie vs. panouri radiante

Avantaje:

  • Incalzire uniforma a incaperii
  • Incalzire eficienta si economica
  • Beneficii pentru sanatate (alergii, astm, reumatism)
  • Scapati de mucegai si igrasie!
  • Intretinere facila

Scrie comentariu

Panou Solar Wind 700

Panou Solar Wind 700

Putere 700 W pentru incapere de 8-14 mp

Scrie comentariu