OFERTA SPECIALA HOTELURI & PENSIUNI

NewsletterTermeni si conditii

Va recomandam sa studiati acest document inainte de a incepe utilizarea acestui website sau a serviciilor sale.
Utilizarea site-ului www.saltele-inline.ro implica acceptarea tuturor prevederilor si conditiilor acestui document. Pentru orice incercare de frauda sau acces neautorizat la site-ul www.saltele-inline.ro se va face raportare la autoritati. Acceptul acestor conditii si termeni duce la asumarea in totalitate a riscurilor.
Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.saltele-inline.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia.
Continutul site-ului www.saltele-inline.ro inclusiv a prevederilor Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.saltele-inline.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia, poate fi schimbat in orice moment fara o notificare in prealabil si de aceea va rugam sa le revedeti periodic.
Ca utilizatori ai acestui site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dumneavoastra de utilizator creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator.
www.saltele-inline.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.saltele-inline.ro
www.saltele-inline.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a elimina sau modifica texte sau de a refuza vanzarea de produse.

Inregistrare ca utilizator
Website-ul www.saltele-inline.ro se acceseaza in mod gratuit, iar pentru a beneficia de serviciile si produsele oferite de site este necesar sa va creati un cont de utilizator pe site.

Date personale
Date personale ca: nume, prenume, adresa de e-mail, data nasterii, alte informatii cu caracter personal sunt necesare la inregistrarea dvs. ca utilizator pentru identificarea dvs.

Protectia datelor cu caracter personal
SC VYP COMPANY LIMITED SRL respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza si comanda produse de pe acest site si, de asemenea, SC VYP COMPANY LIMITED SRL respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Toate informatiile cu caracter personal sunt necesare doar pentru facturare si confirmarea comenzilor facute in cadrul acestui site si in nici un caz nu vor fi oferite nimanui fara acordul dumneavoastra in prealabil. In cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate atunci cand vizitati site- SC VYP COMPANY LIMITED SRL sau cand doriti ca aceste date sa fie sterse din baza noastra de date in urma comenzilor efectuate va rugam sa va adresati in scris sau pe email la adresa furnizata in pagina de contact.
SC VYP COMPANY LIMITED SRL nu va colecta nici o informatie sau data care permite identificarea, persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon, adresa de email, sau orice alta data cu caracter personal ) pe nici unul din site-urile Companiei – SC VYP COMPANY LIMITED SRL in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar de catre utilizatorii site-ului. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul expres al dumneavoastra ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC VYP COMPANY LIMITED SRL

Garantia
CONDITII GENERALE ALE GARANTIEI
Garantia include defectele fizice ale materialului. Reclamatiile vor fi adresate persoanei juridice de unde a fost achizitionat produsul.
In cazul unei reclamatii in perioada de garantie este necesara prezentarea facturii in original sau a bonului de casa ce atesta cumpararea produsului.
Garantia este valida doar daca produsul Vyp este utilizat conform instructiunilor descrise in acest manual.
Garantia nu este valida in urmatoarele situatii:
Daca produsul Vyp a intrat in contact cu lichide
Daca produsul este foarte murdar si neingrijit;
Daca produsul Vyp a fost supus unor modificari sau reparatii fara autorizarea expresa a firmei Vyp Company Limited;
Daca nu s-au respectat instructiunile de folosire, curatare si intretinere a produsului Vyp; sau
Daca produsul prezinta deteriorari cauzate de o intretinere neadecvata, neglijenta sau alti factori.

NU NECESITA INTOARCERE
Saltele VYP-GALA nu trebuie scuturate, rotite sau intoarse.

INSTRUCTIUNI
Husele pernelor sunt detasabile si lavabile. Pentru spalare in masina de spalat recomandam selectarea optiunii de spalare cu apa rece si a celei de uscare cu aer rece. Uscarea in aer liber este cea mai indicata.
Garantia generala pentru toate saltelele Vyp este de 2 ani.

Returnarea produselor

Conform Ordonantei nr.130 din 31 august 2000 completata prin Legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr.130/2000 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."
Produsele achizitionate pot fi returnate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data la care va este livrat produsul doar daca:
Produsele sunt impachetate in ambalajul original, respectiv daca nu au fost dezambalate din folia de plastic care le acopera.
Produsele nu prezinta deteriorari cauzate de manipularea incorecta
Pentru a fi returnate, comanda dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul: facture, chitanta, certificat de garantie si orice alte documente care v-au fost predate. Produsul nu poate fi returnat fara toate aceste documente.
In cazul in care comanda dvs. contine saltele fabricate special pentru dvs. (tipo-dimensiuni, altele decat dimensiunile standard: 90x200cm, 140×200 cm, 160×200 cm si 180×200 cm), aceasta nu poate fi returnata.
Clientului i se va retine o taxa de 70 lei fara TVA, ce reprezinta taxa de reambalare a produsului daca acesta a fost scos din ambalaj.

Vyp Company Limited este obligata sa va ramburseze contravaloarea comenzii returnate de dvs. in cazul in care toate conditiile de mai sus sunt indeplinite si din care s-au scazut taxele aferente, in termen de 30 de zile de la returnarea comenzii dvs. Taxele sunt suportate integral de client cu exceptia returnarilor din cauza defectelor de fabricatie.
Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele la adresa indicata de SC VYP COMPANY LIMITED SRL.
SC VYP COMPANY LIMITED SRL nu isi asuma raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si are dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de transportul si manipularea efectuate de client.
Daca in maxim 2 zile de la notificare scrisa privind refuzul comenzii, comanda nu este livrata de catre client si receptionata de catre Vyp Company Limited, se considera ca s-a renuntat la refuz si ca produsele acelei comenzi sunt acceptate.
In cazuri exceptionale, SC VYP COMPANY LIMITED SRL isi rezerva dreptul de a nu efectua returul solicitat.
Nu se considera comert la distant livrarea produselor prin mijloace proprii SC VYP COMPANY LIMITED SRL, conform Legii nr.51 din data de 21 ianuarie 2003.